Стручно усавршавање – семинар ” Интерактивним методама кроз наставу до оцене која мотивише”

У нашој школи одржаће се семинар ” Интерактивним методама кроз наставу до оцене која мотивише“(под каталошким бројем 371, 1 дан , 8 бодова ), у среду, 22.06.2016. са почетком у 10 часова. Присуство је обавезно!

Семинар реализују Невена Перић  и Соња Милетић- професори разредне наставе.

Теме семинара:

Блумова таксономија

Значај педагошких теорија

Оцењивање

Креирање инструмената за континуирано праћење напредовања ученика

Креативне наставне методе и технике

kreativnost

Семинар је реализован, са свим темама и предвиђеним циљевима. Осмишљен је као радионичарски рад са конкретним примерима и задацима. Било је забавно, корисно, интерактивно…

 

Правилник о школском календару и шк.календар за основне школе, за 2016/2017.

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, у складу са законом, донео је правилник о школском календару за основне школе на територији АП Војводине, за школску 2016/2017. годину.

Календар можете погледати и преузети Овде

Испраћај наших осмака

У среду, 01.06.2016. наши осмаци су последњи пут чули наше школско звоно, приредили смо им свечани дочек и традиционални испраћај, који су осмислили ученици 7. разреда. Иако су се опростили са школом, ту се наше дружење не прекида, а свечана приредба и  додела диплома, ће се одржати у суботу, 04.06.2016. у биоскопској сали, док ће се вечера и дружење након приредбе наставити у холу школе.